Mai multe persoane care făceau cumpărături într-un supermarket din Sankt Petersburg după ce un individ înarmat cu un cuțit a atacat mai mulți oameni.

Bărbatul care a rănit patru oameni în nord-vestul Rusiei a fost arestat imediat de către forțele de ordine.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citește și: Vladimir Putin, planuri pentru o nouă ordine mondială. Rusia găzduiește un mega-summit al țărilor BRICS+

„Patru victime cu răni de diverse grade de gravitate au fost spitalizaţi şi au primit îngrijiri medicale, iar suspectul a fost arestat la faţa locului crimei”, precizează Comitetul regional de anchetă, citat de news.ro.

Motivul din spatele atacului este încă necunoscut 

Martorii le-au povestit forțelor de ordine că bărbatul a atacat din senin mai multe persoane, pe care le-a înjunghiat cu un cuțit.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din magazin se observă cum un bărbat care poartă o vestă neagră care este culcat de polițiști la pământ. Lângă el se află și cuțitul plin de sânge. Există imagini și în care bărbatul fuge prin supermarket, atacă o persoană și aruncă o sticlă de apă către ea.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, pentru infracțiunea de tentativă de omor a două sau mai multe persoane.

Citește și: VIDEO "Diaspora a demonstrat că rămâne conectată la țară" Maia Sandu, prima reacție după rezultatul alegerilor din Republica Moldova


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si