„Titlul fiind „Antimiliție”, mă gândesc că milițienii ar trebui să fie cei care să se simtă lezați. Și probabil că așa și e. Va trebui să ne intre în cap că imaginea Poliției Române nu ne-o fac alții, ci noi „înșivă”. (ca să inserez o glumiță) Un polițist prins beat la volan, unul șpăgar, unul informator la infractori și exemplele pot continua. O știre cu unul d-ăsta face mai rău imaginii poliției decât un milion de melodii de la „Paraziții”.

Aaa…și chiar anunțul unui sindicat, cum că dă în judecată o trupă de rap, face deja mai mult rău imaginii decât o face melodia în sine”, scrie Marian Godină.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Trupa Paraziții, dată în judecată de Sindicatele din Poliție: ”Ne-au înjurat de toți sfinții și răniții”

„Cât despre melodie, am ascultat-o de câteva ori, nu pot spune că îmi vine să dansez pe ea, dar nici nu m-a deranjat personal cu ceva. Melodia mea preferată a lui Cheloo rămâne „Vicii”, adaugă Marian Godină.

Prima reacție la melodia „Antimiliție”

„Prima reacție la acea melodie, venită din partea unui polițist, am văzut-o pe un grup închis de Facebook, cu câteva mii de membri, majoritatea, dacă nu toți, polițiști. Atât activi cât și pensionari. Respectivul polițist se întreba dacă, pentru acele versuri, nu ar putea încheia un proces-verbal prin care membrii trupei „Paraziții” să fie sancționați contravențional. Am citit cu întristare și dezamăgire acea postare, întrebându-mă câtă minte îți trebuie ca măcar să-ți treacă prin cap așa ceva.

Mi-a venit inima la loc când am citit comentariile, un adevărat festival. Aproape toate îl ironizau și îl întrebau dacă mai are și alte idei la fel de mărețe. Mulți polițiști spuneau că au ascultat respectiva melodie chiar și în mașina de poliție și nu s-au simțit lezați deloc”, a povestit, pe blog, polițistul Marian Godină.

Iată o parte din versurile melodiei: ”Dacă n-ai imaginaţie, fă-te poliţist/ N-ai făcut nimic în viaţă, fă-te poliţist/ Ba-i lingău convins dacă n-ai nici-un vis fă-te poliţist/ Fă-te poliţist! Hai fă-te poliţist!”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si