Dan Nicolau este un trompetist cu renume atat in tara, cat si peste hotare. Are in palmaresul sau colaborari cu trupa Vunk si cu multi alti artisti din Romania. Anchetatorii spun, insa, ca muzica nu era singura lui sursa de venit. Cantaretul a fost retinut noaptea trecuta pentru ca ar fi facut parte dintr-o ampla retea de camatarie.

Colegii lui de trupa spun ca niciodata nu s-ar fi gandit ca prietenul lor ar fi fost in stare de asa ceva.

“Probabil a picat intr-un anturaj care l-a tras in toata povestea asta complet aiurea”, a declarat Cornel, solistul trupei Vunk.

Procurorii DIICOT spun altceva. Dan Nicolau ar fi facut parte din aceasta grupare. Rolul sau era unul extrem de bine stabilit. El participa la licitatiile trucate de executorii judecatoresti si cumpara la preturi de nimic bunurile oamenilor inselati de reteaua fara scrupule. Una dintre victime este o femeie care in urma cu o luna a apelat la ajutorul Stirilor Kanal D pentru a i se face dreptate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: DIICOT cere arestarea preventivă a fraților Tate. Sunt acuzați că au obținut milioane de dolari din exploatarea unor minore- antena3.ro

SILVIA PENU:" Am 74 de ani, n-am pe nimeni. N-am frate, n-am sora. Ce sa fac? Deci, ei si-au ales special aceste persoane, ala ca e bolnav, eu ca sunt singura... Ce o fi zis? Se duce la azil sau nu stiu eu unde. Nu dorm nici zi, nici noaptea si toate aceste procese ma macina".

Femeia fusese victima acestei retele, iar unul dintre cei care au participat la licitatia prin care i s-a vandut apartamentul a fost chiar Dan Nicolau.

Trompetistul ar fi vrut sa plateasca pentru o casa de peste 100 de mii de euro, doar 28 de mii.

SILVIA PENU:" Daca faceam un soc? Am tensiune. Ce se intampla? Nimic. La groapa comuna si era fericit ca a luat un apartament la 30 de mii de euro".

Procurorii au folosit imaginile difuzate de Stirile Kanal D ca proba in dosar si au verificat actele licitatiilor. Atunci si-au  dat seama ca biata femeie fusese pacalita. Acum, trompetistul a fost retinut si este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, complicitate la spalare de bani si deturnare a licitatiilor publice.

“Din ce stiu eu si din cate il cunosc si il cunosc de mai de mult timp, in niciun caz nu e genul care sa faca chestia asta”, a declarat solistul trupei Vunk.

Printre victimele retelei de camatari ar fi  si un celebru fotbalist din Romania, care ar fi ramas la randul lui fara locuinta, sustin surse apropiate anchetei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si