Close sidebar
Close sidebar

Remediu natural care te scapa rapid de tusea sacaitoare

Remediu natural care te scapa rapid de tusea sacaitoare. Ai nevoie de doar trei ingrediente pe care sigur le ai in casa.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Ingrediente:
-doua banane coapte
-doua linguri de miere naturala
-400 ml de apă
Mod de preparare":
Pune apa la incalzit intr-o oala si las-o la fiert pana da in clocot. Intre timp, curata bananele de coaja si piseaza-le bine intr-un castron cu ajutorul unei furculite. Dupa ce apa a ajuns la punctul de fierbere, opreste focul si toarn-o treptat peste banane. Amesteca totul foarte bine pana cand obtii o pasta omogena. Cand amestecul s-a mai racit putin, adaugati mierea, dupa care amesteca din nou, iar remediul este gata.
Consuma cate o lingurita de patru ori pe zi. Este bine ca amestecul sa fie incalzit putin inainte de a fi consumat, scrie Sanatatea.ro.

Ingrediente:

-doua banane coapte

-doua linguri de miere naturala

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

-400 ml de apa

Mod de preparare:

Pune apa la incalzit intr-o oala si las-o la fiert pana da in clocot. Intre timp, curata bananele de coaja si piseaza-le bine intr-un castron cu ajutorul unei furculite.

Dupa ce apa a ajuns la punctul de fierbere, opreste focul si toarn-o treptat peste banane. Amesteca totul foarte bine pana cand obtii o pasta omogena. Cand amestecul s-a mai racit putin, adaugati mierea, dupa care amesteca din nou, iar remediul este gata. Consuma cate o lingurita de patru ori pe zi. Este bine ca amestecul sa fie incalzit putin inainte de a fi consumat, scrie Sanatatea.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI