Pentru azi, la reţeta zilei, vă recomandăm un preparat obraznic de bun.

Prajitura numită "sex la tavă" este delicioasă şi nu necesită mult timp petrecut în bucătărie. Iată care sunt ingredientele şi modul de preparare:

Ingrediente:

-1 ceaşcă făină
- 1/2 ceaşcă unt
- 1 ceaşcă nuci tocate
- 250 g cremă de brânză
- 1 ceaşcă zahăr
- 250 g frişcă
- 1 plic budincă instant de ciocolată
- 1 plic budincă instant de vanilie
- 3 ceşti lapte

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mod de preparare:

Mai întâi, încălzeşte cuptorul la 170 de grade. Unge o tavă de 20 x 30 centimetri cu ulei sau unt. Amestecă făina cu untul şi adaugă nucile. Puneţi amestecul în vată şi presaţi-l bine. Tava trebuie să stea în cuptor 20 de minute, iar apoi lăsaţi amestecul să se răcească, potrivit reporterntv.ro.

Amestecă crema de brânză cu zahărul până când devine o compoziţie pufoasă. Adaugă o ceaşcă de frişcă şi amestecă bine, iar apoi întinde-o peste blat după ce acesta s-a răcit.

Budinca de ciocolată o prepari cu o ceaşcă şi jumătate de lapte. O laşi puţin la răcit, iar apoi o torni peste stratul de brânză. Prepară budinca de vanilie şi toarn-o peste stratul precedent.

Ultimul strat este compus din frişca rămasă. Prăjitura trebuie ţinută la frigider 2-3 ore înainte de a fi servită.

Poftă bună! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si