Meciul eveniment de aseara, de la „Survivor Romania”, in care echipele Greciei si Romaniei au concurat in echipe mixte pentru jocul de Recompensa, a fost, aseara, alegerea numarul 1 a telespectatorilor. Milioane de oameni au ales sa priveasca „Europenele” din Republica Dominicana, Kanal  D plasandu-se pe primul loc in preferintele publicului, pe toate targeturile monitorizate.

In intervalul de difuzare a reality-ului fenomen, statia a ocupat prima pozitie pe podiumul audientelor, inregistrand 8,5% Rating si 21,2% cota de piata, pe targetul National, 6,1% Rating si 21,9% Share, pe targetul Comercial, si 7,6% si 20,4% Share, in randul publicului de la

orase.    

Citeste si: Cosmin Stanciu, nevoit să părăsească „Survivor România” din cauza unor probleme de sănătate: „Să câștige cel mai bun!”

1.497.000 de telespectatori din intreaga tara au urmarit in medie, in fiecare minut al difuzarii, confruntarea celor doua echipe mixte, iar in minutul de aur (22:19), peste doua milioane de fani ai show-ului (2.013.000) prezentat de Daniel Pavel, erau cu ochii pe Kanal D si cu sufletul alaturi de concurentii preferati.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In premiera pentru „Survivor Romania”, aseara s-au reunit echipele „Survivor Grecia” si „Survivor Romania”. Faimosilor li s-au alaturat membrii echipei Rosii din Grecia, in vreme ce Razboinicii au luptat umar la umar cu Albastrii Greciei. O experienta iesita din comun, in urma careia Echipa Rosie si-a adjudecat reusita, cu scorul de 10-6.  Punctul decisiv a fost inscris de concurentul Ilias, in duelul cu Marius.

Aseara a avut loc si eliminarea lui Stefan din competitie, acesta intrunind cele mai putine voturi din partea publicului. Favoritii publicului de saptamana aceasta au fost Zannidache, in echipa Faimosilor, si Andrei, in echipa Razboinicilor. Momentul plecarii lui Stefan a fost unul extrem de emotionant; jucator redutabil, care si-a castigat respectul coechipierilor si pe cel al adversarilor, acesta a parasit „Survivor Romania” cu fruntea sus, in ropote de aplauze. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si