Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, a anunțat că are parte de o nouă încercare în viață. Medicii au anunțat-o că, de data aceasta, are un cancer în stadiul patru.

În urmă cu patru ani, artista reușise să învingă cumplita boală. La ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a povestit despre lupta cu cancerul de colon și de ficat.

Rona Hartner se luptă cu cancerul

„M-am închinat de la început, din momentul în care am aflat diagnosticul, am făcut o rugăciune în care am spus că abandonez voința mea voinței lui Dumnezeu, dar în același timp am făcut ce mi s-a spus să fac, cu citostatice.

Rona Hartner: ”Mă lupt cu el. Din cauza metastazelor la creier, nu mai am voie să conduc”

Rona Hartner: ”Mă lupt cu el. Din cauza metastazelor la creier, nu mai am voie să conduc”

[Sursa foto: Rona Hartner - Facebook]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Lumea îmi spunea să beau apă sfințită, nu am ascultat așa ceva și nu am știut pe urmă că va fi atât de greu cu citostaticele și fiind la Paris pentru a cânta într-o pușcărie pentru că eu făceam în continuare foarte multe acțiuni umanitare, fiind bolnavă am zis că nu mă opresc din cântat, nu mă opresc din proiecte, fac videoclipuri, fac de toate”, spunea Rona Hartner.

Citește și: Rona Hartner, declarații tulburătoare, la Kanal D, duminica aceasta, la "40 de întrebări cu Denise Rifai" “Am un caracter impetuos si am avut si vreo două tentative de sinucidere…”

Rona Hartner: La mine, în momentul de față, este ziua și încercarea

Într-un clip postat pe Facebook, Rona Hartner a vorbit de verdictul crunt dat de medici: ”La mine, în momentul de față, este ziua și încercarea.

Tocmai vă anunțam că voi veni la Tulcea, la concert, cu Ovidiu Lipan. Azi m-am dus până la Paris, sunt în gară, la un doctor specialist care mi-a dat un foarte mare tratament. Trebuie să-l fac împreună cu chimioterapia despre care o să aflu peste două zile ce este exact și acest domn doctor mi-a zis că îmi interzice să urc pe scenă.

Rona Hartner are cancer în stadiul patru

Rona Hartner are cancer în stadiul patru

[Sursa foto: Facebook - Rona Hartner]

În viață trebuie să înțelegi când sunt niște schimbări și să le accepți. O să îmi fie foarte complicat. Nu e doar urcatul pe scenă, să îmi las baltă publicul care mă așteaptă pe scenă, agenți, manageri. Nu e ușor. Mai ales că, acum două săptămâni, nici nu era vorba de așa ceva”.

Citește și: VIDEO- Rona Hartner, aniversare spectaculoasă la 50 de ani

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

”Aveam și eu niște planuri, niște concerte vara asta, niște proiecte și de vacanțe”

Rona Hartner mai spune că noul diagnostic i-a schimbat cu totul viața și nu mai are voie să facă o mulțime dintre obiceiurile care o țineau activă: ”Aveam și eu niște planuri, niște concerte vara asta, niște proiecte și de vacanțe.

Începând de acum, nu mai am voie să conduc, din cauza metastazelor la creier, nu mai am voie să urc pe scenă, nu mai am voie să cobor scările singură. Adică sunt multe chestii care nu mai am voie. Să vă zic ce mai am voie: să mă plimb în jurul casei vreo 5 kilometri ca să se oxigeneze creierul și am voie să stau în pat. Deci e foarte puțin pentru un artist. În viața mea nu am avut acest program”.

Citește și: Dezvăluiri emoționante făcute de Rona Hartner, la “În oglindă”, pe theXclusive! “A fost o dezrădăcinare, dar trebuia să fie locul meu de exil în care mă regăsesc”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si