Alina Laufer: „Avem invitați și nu știm ce să punem pe masă, dar vrem să avem ceva dulce și pregătit în casă. Avem aici foi de plăcintă, unt și fructe de sezon. Hai să facem o plăcintă.

Avem nevoie de smântână lichidă, ouă, zahăr, unt topit, foi de plăcintă congelate, într-adevăr, e o scurtătură pe care putem să o luăm fără nicio problemă.

Avem nevoie de o lămâie și esență de familie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Hai să vedem ce putem face fermecător în farfurie și în același timp rapid. O să spargem ouăle, adăugăm smântâna lichidă și zahărul. Punem vanilia, untul topit. Ungem foile pe care le strângem și le așezăm în tava pe care o punem după aceea la cuptor. Atât de simplu și atât de frumos. Uitați-vă cât este de rumenă. Foile acestea de plăcintă fac minuni, dacă știți cum să le folosiți.

Adăugăm fructele, după care o vom da din nou 10 minute la cuptor. Plăcinta noastră e gata. Uite cum putem folosi foile de plăcintă într-un mod atât de inovativ, și atât de spectaculos.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: