Alina Laufer a pregătit o rețetă inedită de înghețată:

Ce ingrediente trebuie să avem în casă pentru o înghețată cu zmeură

„Astăzi, o să facem desertul preferat a copiilor. Înghețata este o variantă foarte rapidă și aș putea să zic destul de sănătoasă, pentru că vom pune puțin zahăr. Haideți să vedem de ce avem nevoie: banane, iaurt, praf pentru budincă, vanilie, zmeură, lămâie, zahăr, gelatină.

O să facem astăzi două feluri de înghețată: înghețata de banane și iaurt, înghețata de zmeură în care o să punem și lămâie.

O să ne apucăm de înghețata de banane. Prima o să pun câteva lingurițe de praf de budincă instant. De ce? Pentru că în clipa în care înghețata se formează, deci produsul îngheață, nu se formează acele cristale de gheață ea devine mai cremoasă. O să-l mixăm puțin înainte, o să punem banana. Un sfat pe care vi-l pot dau atunci când preparați înghețată este să o faceți mai dulce, pentru că în clipa în care îngheață gustul dulce nu se mai simte la fel de puternic. Compoziția este gata. Partea cea mai grea: să așteptăm aproximativ 6 ore ca să înghețe.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A doua înghețată o să fie din fructe. O să am nevoie de zmeură pe care o să o punem în blender, o să mai adaug zahăr și lămâie. Aici am niște gelatină pe care o vom pune la topit la bain-marie și după aceea se mixează cu ingredientele reci. O turnăm într-un recipient și o să îl punem în formele pentru înghețată. Dacă nu aveți forme de înghețată, puteți să folosiți niște păhărele mici de plastic.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si