Close sidebar
Close sidebar

Salman Khan a fost muşcat de un şarpe în ziua de Crăciun

Actorul în vârstă de 56 de ani le-a povestit luni jurnaliştilor că a fost muşcat în două rânduri de un şarpe pe care încerca să-l alunge din casa sa de la ţară situată în apropiere de Mumbai.

Diana Bostan,

 

Vedeta de la Bollywood Salman Khan a fost muşcat de un şarpe în ziua de Crăciun

 

 


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Superstarul Salman Khan, care se afla la ferma sa din Panvela, a fost mușcat de un șarpe, după care a fost dus de urgență la spital.

Actorul a povestit incidentul

Înarmat cu un băţ,'' am ridicat delicat şarpele şi l-am scos afară după care acesta s-a încolăcit în jurul băţului şi a început să se tragă în sus''.

Sătenii au început imediat ''să strige 'spital, spital, spital'(...) Se crease o agitaţie atât de mare, şarpele era puţin veninos şi m-a muşcat din nou''.

Citeste si: Un bărbat a mers în avion cu o pereche de bikini roșii pe față, în loc de mască: „Am vrut să ilustrez absurditatea”

Șarpele nu era veninos

„Șarpele a intrat în casa mea, l-am scos cu un bat.

Treptat, el a ajuns la mine. L-am prins ca să-l eliberez, dare el m-a mușcat de trei ori. Am crezut că este un sarpe veninos. Am fost internat timp de 6 ore. Acum sunt bine.”, a declarat vedeta.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citeste si: Pat bun, somn bun! 3 reguli în alegerea unui pat confortabil

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI