Close sidebar
Close sidebar

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”: Borșa, surâsul Maramureșului istoric

Emisiunea de călătorii ”ROventura” ne invită sâmbătă, de la ora 14:45, la Kanal D, să pornim către Borșa, surâsul plin de culoare al Maramureșului istoric. Un colț de Rai, dincolo de orice clișee, un tărâm binecuvântat cu minuni naturale, oameni faini și tradiții nepieritoare.

Maria Zărnescu,

Borșa

[Sursa foto: BLC Media]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Chiar dacă mulți turiști ajung aici din primăvară până toamna târziu, Borșa a devenit, în ultimii ani, un paradis și pentru perioada anotimpului alb.

Înconjurată de unii dintre cei mai frumoși munți din țară și bucurându-se de investiții serioase în infrastructura turistică, Borșa e destinația perfectă pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Orașul-stațiune de la poalele Munților Rodnei e locul în care natura și omul și-au dat mâna pentru a întâmpina deopotrivă turiștii și sportivii, într-o destinație de poveste, cu cele mai bune condiții.

Peisaj din Borșa

[Sursa foto: BLC Media]

Citește și: VIDEO- Cabane luxoase în vârf de munte. Un arhitect a ridicat la Bran două case de vacanță desprinse din povești

Borșa e dragoste la prima vedere, fără doar și poate, pentru oricine ajunge să-i calce hotarul, iar moroșenii sunt mai hotărâți ca niciodată să facă din orașul lor un paradis turistic al cărui nume să ajungă pe buzele tuturor.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Peisaj din Borșa

[Sursa foto: BLC Media]

Peisaj din Borșa

[Sursa foto: BLC Media]

Borșa, surâsul Maramureșului istoric

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, ajungem în Pasul Prislop, unde îl cunoaștem pe unul dintre borșenii care s-a întors acasă.

În drum spre cazare, mai facem o oprire la pârtie, iar seara ne va găsi înconjurați de prieteni, într-unul din locurile din Borșa, ce îmbină confortul și relaxarea cu respectul pentru tradiție și natură.

Nu ratați, sâmbătă, de la ora 14:45, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

Peisaj din Borșa

[Sursa foto: BLC Media]

Peisaj din Borșa

[Sursa foto: BLC Media]

Borșa

[Sursa foto: BLC Media]

Borșa

[Sursa foto: BLC Media]

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI