Close sidebar
Close sidebar

Sâmbătă, de la ora 14:45, în „ROventura”, Maramureș – istorie, armonie și culoare

Sâmbăta aceasta, de la ora 14:45, emisiunea de călătorii „ROventura”, difuzată la Kanal D, ne poartă pașii pe plaiuri maramureșene, în capitala celor patru <țări> ale Maramureșului, Baia Mare, orașul de pe Săsar, care atrage prin istoria sa medievală și cucerește cu legendele și poveștile sale fermecătoare.

Alis Pop,

ROventura

[Sursa foto: BLC Media]

DISTRIBUIE
acest articol

Pe lângă natură, cultură și folclor, Baia Mare este o fascinantă incursiune romantică, plină de frumos, pe care o vom descoperi alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele „ROventura”, pornind din inima orașului. Aflăm poveștile ascunse de bijuteriile arhitecturale ale locului, dar și secretele clădirilor pline de istorie.

ROventura

[Sursa foto: BLC Media]

Pas cu pas, ajungem în Piața Libertății, un alt izvor de istorie și povești, pentru artiști și pasionați de locuri fermecătoare. La peste 100 de ani de la nașterea marelui sculptor băimărean Vida Geza, o expoziție cu fotografii și colecția personală de cactuși aparținând artistului a fost deschisă spre vizitare chiar în parcul central.

ROventura

[Sursa foto: BLC Media]

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Vom fi martori, prin intermediul emisiunii, la un grandios eveniment local, concertul aniversar oferit de Amsamblul Transilvania, care ne va satisface pofta de tradiție și folclor, pentru ca apoi să ne bucurăm de un moment special al călătoriei.

ROventura

[Sursa foto: BLC Media]

Nu ratați, sâmbătă, de la ora 14:45, o nouă ediție „ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D!

ROventura

[Sursa foto: BLC Media]

ROventura

[Sursa foto: BLC Media]

ROventura

[Sursa foto: BLC Media]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI