Saturn în Vărsător harta natală. Pe 4 iunie, Saturn a intrat în mișcare retrogradă în Vărsător unde va sta până pe 22 octombrie când își va relua mersul direct.

Se crede ca Astrograma Natala este ca o carte de baza a destinului fiecaruia, venind detalii despre personalitatea fiecaruia, despre punctele slabe și tari ale caracterului acelui om, analizand totodată toate planurile vietii.

Saturn în Vărsător harta natală

Saturn în Vărsător. Ce semnificație are acest aspect astrologic în harta ta natală

[Sursa foto: PixaBay]

Ce semnificație are Saturn în Vărsător în harta natală

Saturn este retrograd în fiecare an, dar este pentru ultima dată în următorii 28 de ani când vom avea parte de mișcarea lui Saturn în semnul nonconformistului Vărsător, urmând ca în martie 2023 să părăsească zodia Vărsător pentru a se muta în cea a Peștilor.  

Saturn este recunoscut pentru reputația sa de a fi “marele profesor” karmic al zodiacului, cel responsabil pentru “trezirile” noastre, cel care ne scutură și ne arată drumul cel adevărat în viață. Saturn este planeta responsabilității, a răbdării, a lecțiilor (“dure”), a disciplinei și a karmei așa că atunci când acesta intră în mișcare aparent retrogradă ne este servită o porție dublă de karma și vom culege ceea ce am semănat în ultima perioadă de timp.

Citeste si: Venus intră în Scorpion începând cu 23 octombrie 2022. Cum sunt influențate zodiile

Cei mai avantajați vor fi Săgetătorii.

În astrologie, planeta Saturn are o conotație negativă pentru că este considerată planeta karmei. Saturn va fi în mers direct în zodia Vărsător, una dintre zodiile pe care le guvernează. 

Saturn în Vărsător harta natală

Saturn în Vărsător. Ce semnificație are acest aspect astrologic în harta ta natală

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Caracteristicile cu care sunt inzestrati cei cu Saturn în Vărsător:

-limitați în libertatea de expresie;

-tind spre idealuri;

-vor să vadă lucrurile doar în sensul impus de obiectivele lor;

-pot trezi în alții interesul pentru cunoaștere și dorința de schimbare socială;

-libertate de gândire;

-percepția despre o gândire creativă și promovarea idealurilor fără a accepta limitări impuse de intenții distructive.

Saturn în Vărsător harta natală

Saturn în Vărsător. Ce semnificație are acest aspect astrologic în harta ta natală

[Sursa foto: PixaBay]

Cum poți să vezi unde ai Saturn în astrogramă

Se spune ca semnul solar este determinat de  poziția Soarelui pe cer  în ziua în care te-ai născut. De exemplu, dacă te-ai fi născut pe 12 august, ai fi un Leu, iar atunci se priveşte şi locația planetei Saturn pe cer în ziua în care te-ai născut. Saturn este planeta care aduce limitări, restricții, obstacole, inhibiții sau întârzieri. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Saturn influențează prin concentrarea atențiilor și energiilor în acele experiențe unde trebuie trase concluzii importante, luarea unor decizii pentru evoluția generală. Duce la conștientizarea cauzelor și la luarea unor decizii pe baza a ceea ce a înțeles. 

Citeste si: Horoscop noiembrie 2022: Zodiile care vor avea parte de o schimbare majoră în viață

Pentru a afla unde ai Saturn în astrograma natala este important să fie observată unde este poziția planetei în perioada în care suntem născuți, în dreptul căror zodii se afla, în dreptul căror case sau interacțiunea cu alte planete.

Saturn poate dezvălui aspecte din viețile nativilor din zodiac.

Citeste si: Venus in Scorpion. Ce semnificatie are acest aspect astrologic in harta ta natala


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si