Ajunși la fața locului, polițiștii austrieci au bătut în repetate rânduri la ușa suspectului. La scurt timp, românul în vârstă de 27 de ani le-a deschis ușa. Victima în vârstă de 30 de ani se adăpostise deja la rude. Românul în vârstă de 27 de ani a fost arestat temporar.

Citește și: Pilotul de curse austriac care a fost lăsat fără permis în România a dat în judecată Poliția. Bărbatul a fost prins conducând cu o viteză de 230 km/h

Victima în vârstă de 30 de ani avea mai multe tăieturi pe mâini și pe brațe, dar și pe spate. Românul a fost transportat la spital cu o ambulanță. Medicii care s-au ocupat de cazul românului în vârstă de 30 de ani au declarat că viața acestuia nu este pusă în pericol.

Din ce motiv s-au luat la ceartă cei doi tineri români

Deoarece și românul în vârstă de 27 de ani avea și el tăieturi pe palme, a fost transportat și el la spital. Arma crimei, un cuțit de bucătărie, a fost confiscată temporar de polițiștii austrieci.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Cine este Katia, italianca care a adus în România metoda "Devil's Pizza" de a jefui bancomate. Este implicată în detonarea bancomatelor din Constanța

Atât românul în vârstă de 27 de ani, cât și cel în vârstă de 30 de ani se aflau sub influența alcoolului.

Motivele carea au dus la incidentul scandalos și ale vătămării corporale grave care a urmat sunt încă în curs de investigare.

Citește și: Mirela este românca clasată în topul celor mai buni 50 de profesori din lume


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si