Tolontan a insinuat ca Monica Pop ar fi sustinuta politic, sprijinul fiind acordat de senatorul PSD, Florian Popa. "Vicepresedinte al Comisiei de Sanatate Publica a Senatului Romaniei, Florian Popa, este si seful Comisiei de concurs in fata careia Monica Pop a trecut de doua ori consecutv concursul de director al Spitalului de Oftalmologie, in 2010 si 2014, mereu cu nota 10, iar comisia a consemnat ca nu a mai fost necesara desfasurarea interviului.

Florian Popa a a fost si rectorul Universitatii de Medicina Carol Davila din Bucuresti si a numit-o prorector pe Monica Pop din 2004 si pana in 2012, ca, mai apoi, Florian Popa se numeste in 2010 in Consiliul de Administratie al Spitalului de Oftalmologie, acolo unde Pop este director", sunt dezvaluirile facute de Catalin Tolontan pe tolo.ro.

Monica Pop a reactionat si a declarat pentru cei de la Agerpres, citati de romaniatv.net, ca il va actiona in judecata pe jurnalist. "Eu sunt managerul acestui spital din 1993, timp in care s-au perindat toate partidele pe la Ministerul Sanatatii si nu am avut niciodata niciun fel de problema politica. Nici sustinere, nici dorinta de a intra in vreun partid. Tot ce a scris acolo este neadevarat. El a facut asta ca sa imi dea in cap pentru ca l-am contrazis si am spus ca ceea ce dezvaluie el face ca pacientii sa nu mai aiba incredere in spitalele romanesti si vor ajunge aici doar atunci cand nu mai e nimic de facut pentru
unii din ei. Consider ca este o acuzatie de genocid lucrul asta pentru ca isteria pe care a creat-o este reala in proportie de maximum 25%."
,  a fost replica pe care Monica Pop i-a oferit-o lui Tolontan.

Citeste si: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat a otrăvit sucul soției de 12 ori. Spera să moară, iar el să se însoare cu fiica ei- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si