Deși au pus punct relației, iar Radu a ales să o cunoască deja pe Grațiela, Kinga vrea să le pună bețeîn roate celor doi îndrăgostiți.

”Casa iubirii”, programul TV de la Kanal D

“  Când sufletul pereche e atât de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătură, de ce nu, pe viaţă.”,  a

spus Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului   Casa iubirii.

Citeste si: Un nou concurent în "Casa iubirii". Cine este Costi, tânărul care "a făcut mare vâlvă" din primul moment

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Casa iubirii reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

Radu și-a găsit liniștea în brațele Grațielei

El este singurul concurent cu care Grațiela a interacționat cel mai puțin dintre toți. Grațiela a dorit să afle mai multe despre Radu, așa că acesta s-a descris, astfel încât noua concurentă să știe câte puțin din toate, despre el.

Citeste si: Flavius de la Casa Iubirii o caracterizează pe Kinga: „Nu se apropie nimeni de ea pentru că nimănui nu îi place ce face!"

Deși s-au despărțit, Kinga nu vede cu ochi buni relația pe care Mihai și Grațiela o au. Ea nu ratează vreo ocazie în care să-i dea replica Grațielei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si