Un român în vârstă de 34 de ani și soția lui de 29 de ani au fost atacați în timp ce se aflau într-o mașină, pe o stradă din orașul german Bremen. 

Mai mulți indivizi mascați au mers la ei înarmați cu bâte, cuțite și topoare. Ei au coborât din mai multe mașini și au început să presare violență în jurul lor, atacându-i pe români, potrivit  Bild.

Au fost bătuți cu sălbăticie de indivizi mascați

Totul s-a petrecut duminică, în jurul orei 21:20, atunci când un cuplu de români se afla într-o mașină pe o stradă din Bremen. Mai multe mașini cu numere de înmatriculare străine au oprit lângă cuplu, iar din ele au coborât indivizi cu cagule pe față.

Citește și: Un bărbat a fost imobilizat după ce a ameninţat cu un cuţit forţele de intervenţie şi s-a încuiat în locuinţa în care se aflau soţia şi doi copii

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbații erau înarmați „până în dinți” cu bâte de baseball și topoare și au început, fără nicio ezitare, să lovească mașina românilor.

După ce au distrus luneta și portiera șoferului, indivizii l-au scos pe bărbat din mașină și l-au bătut cu sălbăticie și chiar l-au înjunghiat cu un cuțit.

Într-un final, victimele au reușit să scape de agresori.

Agresorii sunt căutați de autorități

Serviciile de urgență au ajuns rapid la locul incidentului și au acordat primul ajutor românului înjunghiat. El a fost apoi dus la camera de urgență cu răni care îi pot fi fatale.

Agresorii au reușit să fugă după haosul creat pe străzi. Oamenii legii au declanșat o operațiune masivă de căutare pentru a-i găsi pe vinovați. 

Citește și: „Niciun medic nu mi-a garantat viața”. Dana Roba, primul interviu după ce soțul a băgat-o în spital! Ce i-a spus bărbatul în ziua în care aproape și-a pierdut viața?

Potrivit primelor declarații ale cuplului, se pare că agresorii sunt tot românii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si