Close sidebar
Close sidebar

Scene reale in timpul unei slujbe de exorcizare din Sicilia: "Te blestem, Satana! Te alung din viata mea" - Un preot de 80 de ani scoate spiritele rele din oameni

Cataldo Migliazzo, 80 ani, este un preot exorcist din Italia, Palermo. Acesta a fost filmat, in cadrul unui documentar, in timp ce alunga spiritele diavolesti din trupul credinciosilor.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Preotul Cataldo Migliazzo face exorcizari atat asupra grupurilor, cat si in particular, in biserica sau acasa la oameni, scrie Daily Mail.

Parintele de 80 de ani din Sicilia a fost filmat in timp ca ii comanda lui Satan sa iasa din oameni si sa ii elibereze.

"Te refuz, Satana blestemat si spirit mincinos. Pleaca! Te dau afara din viata mea. Vorbesc cu tine, Satana, Print al Intunericului. Te blestem, te alung din viata mea", spune preotul in timpul slujbei de exorcizare.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

In timp ce preotul spune asta, o femeie urla, un barbat musca din aer, iar un baietel plange in bratele parintilor sai.

"Toti preotii mi-au spus ca oamenii merg la psihiatru, merg la vrajitoare, la tot felul de vindecatori si cheltuie o gramada de bani. Cand isi termina banii, se duc la preoti", a spus o femeie.

Mai multi preoti au fost instruiti de Biserica Catolica pentru a deveni exorcisti. Au urmat cursuri si training-uri in acest sens. Doar in Roma si Milano sunt deja 12 preoti exorcisti, iar Biserica Catolica a si introdus un numar de telefon de urgenta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI