Insula Thassos este una dintre cele mai căutate destinații turistice. Numai anul trecut au fost peste 200.000 de turiști români și asta pentru că drumul este parcurs în aproape 10 ore cu mașina.

Cât vor plăt românii pentru o vacanță pe insula Thassos

Cu toate acestea, autoritățile elene au anunțat că tarifele în acest sezon se măresc din cauza creșterii costurilor la energia electrică.

Mai exact, tarifele la pachetele de vacanță în insula Thassos vor ajunge să crească cu până la 10%.

Citește și: EXCLUSIV: Biletele de avion, din ce în ce mai scumpe/ Agent turism: ” Putem să vorbim de creșteri chiar de până la 70%”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru un sejur de 6 nopți la un hotel de 3 stele, tarifele pornesc de la 251 de euro de persoană cu mic dejun inclus, cu aproape 25 de euro mai mult față de vara trecută.

Cât costă o locuință pe insula Thassos

Pentru cei care și-au cumpărat o casă acolo, vacanța va fi ceva mai ieftină. O casă de vacanță pornește de la 100.000 de euro și poate ajunge până la un milion de euro, în funcție de poziționare și suprafață.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si