Nicoleta a intrat în casa dragostei în urmă cu doar câteva zile. Ea este gata să iubească din nou. Mai mulți băieți din cadrul show-ului televizat i-au atras atenția blondinei.

Citește si: Iolanda de la Casa iubirii a făcut primele declarații despre Cătălin și Mihai

Tânăra are 25 de ani și este din Cluj-Napoca. Ea activează în domeniul traducerilor. Nicoleta este angajata unei firme care se ocupă de traducerea de contracte din limba română în maghiară și invers.

Cine este Nicoleta

Noua concurentă a pășit în „Casa Iubirii” în urmă cu câteva zile, sfioasă și plină de emoții, însă chiar și așa, Nicoleta nu a scăpat de curiozitățile fetelor.

Citește si: Discuții aprinse între Maria și Dragoș din Casa Iubirii. „Mă duc acasă!”

Concurentele veterane au dorit cu ardoare să afle ce a făcut-o pe tânără să se înscrie la emisiune. Astfel, cu o sinceritate debordantă, blondina a mărturisit că simțea nevoia de o nouă experiență în viața sa:
„A fost așa un moment în care, deci nu m-am uitat la emisiune, cred că am văzut un sigur episod, și am avut o zi în care, nu știu, mă simțeam inspirată și voiam ceva nou, mi-a venit așa instant să mă înscriu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De ce nu? Este o experiență nouă și poate îmi găsesc jumătatea.”, a spus aceasta în cadrul emisiunii.

secret-nicoleta-casa-iubirii

Primul dans în Casa Iubirii al Nicoletei.

[Sursa foto: Captură Video]

Citește si: Concurenții din Casa Iubirii cer o nouă șansă pentru Cristian

Blondina vrea să se îndrăgostească și să trăiască o iubire intensă. Fata este singură de doi ani, iar ultima relație a durat doar un an.

Conform spuselor sale din cadrul show-ului, peste zece ani se vede având o familie, întrucât este o femeie familistă care iubește copiii. La descrierea sa a adăugat și faptul că atunci când este într-o relație este deosebit de implicată și dedicată partenerului său.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Concurenta din Cluj-Napoca a făcut chiar o descriere a bărbatului pe care și-l dorește în viața sa. Astfel, blondina a declarat că bărbatul ideal pentru ea trebuie să fie sigur pe el, hotărât și iubitor: „Un bărbat carismatic, protector, să știe ce vrea de la viață, pentru că așa mă consider și eu și am aceleași așteptări. Nu-mi place să-mi pierd timpul, deci aș vrea un bărbat sigur pe el.”, au fost cuvintele sale.

Citește si: Dezamăgire în Casa Iubirii! Radu s-a supărat foc! „Nu am simțit nimic pentru ea!”

Întrebată ce băieți din casă i-au atras atenția, tânăra a spus că dorește să îi cunoască pe toți, însă de la TV, atenția i-a fost captată de Sorin și Radu: „Nu pot să zic neapărat, ceea ce am văzut eu prin ecran, mi-a plăcut Sorin și Radu.

Sunt deschisă să-i cunosc și pe ceilalți.”, a specificat Nicoleta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si