Close sidebar
Close sidebar

Secretele Anei Aslan, cercetătoarea care a descoperit secretul tinereții

Ana Aslan s-a remarcat la nivel global datorită cremelor și pastilelor Gerovital. A trăit aproape 92 de ani, dovedind că metodele sale anti-îmbătrânire funcționează, dar numai cu un regim strict pe care îl impunea şi pacienților săi.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Menajera Anei Aslan, Ioana Preda, a povestit că Ana Aslan era o femeie extrem de ponderată, trăia echilibrat și respecta mereu regulile după care și-a condus viața, tocmai pentru că s-au dovedit a fi eficiente.

Carnea de vacă era nelipsită. Se îngrijea foarte mult, nu se sătura niciodată, când îi era foame zicea: Dă-mi o bomboană! Ținea la siluetă. O bomboană, atât lua și gata. Știa să mănânce bine, îi plăcea să meargă la marile restaurante, să comande mâncăruri de calitate'', a declarat menajera sa.

Care erau regulile de la care nu se abătea niciodată?

– Mânca la ore fixe, corect, sănătos. Prânzul la ora 13.00, iar cina, cel târziu la 18.00-19.00.

-Hrana trebuia să fie cât mai naturală și să conțină nutrienții de care are nevoie organismul

-Evita alimentele din conservă

Citeste si: Cinci curiozități despre struguri, fructul vedetă al toamnei

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină- antena3.ro

-Prețuia în mod deosebit legumele și fructele erau foarte prețuite,

-Punea mare preț pe mișcare

-Prefera carnea de vacă, urmată de peşte, pasăre, miel/oaie și porc, cel din urmă nefiind recomandat prea des.

Nu lipseau ficatul, limba sau alte organe interne, de obicei carne de la animale ierbivore

Ana Aslan prefea rasol de vită, supă de vită clară, cu crutoane, pătrunjel şi piper, crap pe varză murată, pană de somn, rasol de şalău cu lămâie, sărmăluţe fără orez, pilaf de pasăre, curcan, ciuperci cu caşcaval la cuptor.

Iar plăcerea ei „vinovată” era tortul Buturugă, făcut în casă.

„Știa să și gătească. E adevărat că avea bucătarul ei, dar avea preparate pe care le făcea singură. Întotdeauna lua masa la 13:30 îmbrăcată cu o ținută frumoasă, cu bijuterii, chiar dacă era singură. Respecta acest ritual”, a declarat Ioana Preda.

„Eu nu trăiesc în trecut. Eu în general trăiesc în prezent şi viitor. Nu mă gândesc la trecut, nici măcar nu îmi amintesc de trecut.

Cred că altă trăsătură care m-a ajutat este aceea că nu regret nimic. Aşa am fost în viaţă şi aşa sunt acum. Nu regret nimic, nici lupta pe care am avut-o, nici că sunt singură, nimic! Da, eu aşa sunt!”

Citeste si: Cinci curiozități despre struguri, fructul vedetă al toamnei

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI