UPDATE- „La nivelul unităţii, s-a luat act de aspectele sesizate, fiind dispusă efectuarea de verificări în acest sens. Totodată, Inspectoratul de Poliţiei Judeţean Satu Mare nu tolerează încălcarea de către poliţişti a codului de etică şi deontologie profesională şi nerespectarea legislației în vigoare”, au transmis oficialii IPJ Satu Mare.

Șeful Poliției Municipale Satu Mare, Cătălin Dănciuţi, este acuzat, vineri, că folosește ilegal un tichet de parcare pentru persoane cu handicap.

Ce au transmis reprezentanții Sindicatului Europol

„Un altfel de apel umanitar! Profităm de bunăvoinţa voastră pentru a vă ruga să punem mână de la mână să strângem bani pentru un abonament de parcare. Chiar dacă în imagini vedeţi că maşina parcată este “dotată” cu un tichet european de parcare pentru persoane cu handicap, acesta este folosit fraudulos de nimeni altul decât şeful Poliţiei Municipiului Satu Mare, cms şef Dănciuţi Cătălin”, au transmis, vineri, reprezentanții Sindicatului Europol.

Citește și: FOTO- Protest în fața Spitalului Orășenesc Cugir, în urma unui scandal dintre doi medici

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Aceștia afirmă că gestul este ”greu de înţeles”, la salariul pe care-l are şeful Poliţiei.

Citește și: VIDEO- Percheziții de amploare la clanul Chira, într-un dosar de proxenetism. 32 de persoane duse la audieri

Citește și: VIDEO- Caz șocant în Buzău! Un bărbat de 51 de ani a violat o fetiță și ar fi abuzat mai multe minore în decurs de  un an și jumătate

„Toţi poliţiştii ştiu că principala lui activitate din birou este de a pândi de după perdea când cineva îşi parchează maşina personală pe lângă sediu şi de a forța colegii de la biroul rutier să le aplice sancțiuni. Mai trist este că șefii ierarhici ai acestui şef știau de această situație dar nu au luat nicio măsură”, acuză sindicaliștii.

Citește și: Ce au făcut doi bărbați beți după ce au lovit mai multe mașini. Incidentul a avut loc în Capitală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si