Cristian Sima, fostul director al bursei de la Sibiu, i-a lansat o provocare vloggerului Selly, foarte prezent în ultimul timp în spațiul public. Cunoscutul broker, stabilit de ceva vreme în Elveția, a fost inspirat în lansarea acestei provocări după ce ministrul Educației, Monica Anisie, a declinat participarea la o dezbatere alături de Selly, tema stabilită inițial fiind starea actuală a învățământului românesc.   

Sima
Cristian Sima a fost directorul bursei de la Sibiu

”Tânărul Selly, imbatat de succesul de pe Istagram si Youtube, vrea intilniri cu scintei cu ministrul educatiei. Ministrul il refuza. Selly e dornic sa-si reverse enormul surplus de tupeu si aroganta asupra adultilor decidenti si lumea il aplauda. Daca tot vrea intilniri conflictuale il invit la un debate face to face, la orice televiziune, pe zoom, oriunde. Putem discuta orice tema pe care si o doreste. Vrea sa afle la ce ii foloseste teorema lui Pitagora in viata de zi cu zi, ii voi explica eu. La ce foloseste scoala in general.

Sima despre Selly: ”A luat un bacalaureat bazându-se pe memorie, fără să înțeleagă nimic din 12 ani de școală!” 

Faptul ca a luat un bacalaureat bazindu-se doar pe memorie, fara sa inteleaga nimic din 12 ani de scoala, nu inseamna ca poate da lectii oricui, oricind. Din punct de vedere al audientei, Selly isi doreste orice intilnire, indiferent cum iese din ea, audienta ii va creste.

Singurul care risca ceva sunt eu, dar imi asum. Selly, ai curaj? Iti promit ca ma voi folosi doar de armele tale. Sistemul de invatamint e varza si tu stii sa-l reformezi? Demonstreaza-mi!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Ce scrie, de fapt, în scrisoarea trimisă de Selly lui Ludovic Orban. Luni dimineața, zeci de elevi au ieșit în fața Guvernului

P.S. Selly poate ar accepta o astfel de intilnire, e inconstienta tineretii, dar oare exista vreo televiziune care ar accepta-o? Si ca sa nu fiu ipocrit, credeti ca ministrul Anisie ar accepta o intilnire cu mine? nu ca as fi eu vreo sperietoare sau vreun geniu al comunicarii, dar umbrele bilei negre din dezbaterea cu Turcescu ma vor urmari ...mereu”, a notat încrezător Cristian Sima, unul dintre specialiștii în economie care au anticipat ultimele crize globale , explicând din vreme cauzele și consecințele lor. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si