311 DEPUTATI
195 DEPUTATI CU DATORII

1. ROVANA PLUMB=800000 EURO
2.OVIDIU RAETCHI =400000 DOLARI
3.TINEL GHEORGHE= 300000 EURO

Rovana Plumb conduce detasat in topul datornicilor din Parlament. Are o datorie uriasa pe care trebuie sa o achite pana in 2030. Pana la 70 de ani va tot plati la creditul pe care l-a contractat in urma cu zece ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Or fi social democratii la putere, dar au si cei mai multi datornici. Din 152 de deputati, 95 au imprumuturi la banca. Doamnele par a fi cele mai curajoase. Andreea Cosma nu s-a sfiit sa contracteze un credit de 250 de mii de euro.

Dar tot din declaratia de avere aflam ca nu o duce tocmai rau. Are 3 apartamente si bijuterii in valoare de 80 de mii de euro.

Si mai tanarul sau coleg Gabriel Petrea s-a imprumutat la banci.

PETREA: Exista un imprumut pe care l-am facut la o banca si o promisiune de cumparare. va construiti o casa? am luat un teren o sa vad ce fac cu el"

A doua casatorie i-a adus deputatului PNL, Ovidiu Raetchi nu doar un apartament in SUA ci si datorii de peste 400 de mii de dolari.

Sotia sa a facut credit ipotecar la o banca americana. Creditele in strainatate sunt la moda in Parlament.

Si USR-ista Cosette Chichirau are  un credit ipotecar contractat peste ocean. Peste 200 de mii de dolari are de returnat pana in 2042. Dar in acelasi timp, castiga din inchirierea imobilului nu mai putin de 18 mii de dolari pe an. Asa ca nu avem de ce sa ii plangem pe datornicii din Parlament.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si