Close sidebar
Close sidebar

Senatorul Cristian Bodea si deputatul Theodor Paleologu, exclusi din PNL. Alina Gorghiu: "Cu parere de rau, au fost exclusi prin votul colegilor nostri"

Deputatul Theodor Paleologu si senatorul Cristian Bodea au fost exclusi din PNL, a decis miercuri Biroul Politic al partidului prin vot secret.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Update: Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat, miercuri, după sedinţa BPN, că deputatul Theodor Paleologu si senatorul Cristian Bodea au fost exclusi din partid, prin votul colegilor din Biroul Politic, decizia putand fi contestată de cei doi.

”S-a discutat despre cele două excluderi. Cei doi colegi, cu părere de rau, au fost exclusi prin votul colegilor nostri”, a anunţat Alina Gorghiu, potrivit news.ro,

Potrivit unor surse liberale citate de news.ro, Biroul Politic National al PNL a votat azi pentru excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Decizia de excludere a celor doi parlamentari urmeaza sa fie validata in Consiliul National de Coordonare al PNL, au precizat sursele citate.

Propunerea de excludere din partid a parlamentarilor Theodor Paleologu si Cristian Bodea a fost făcută de către Cezar Preda, pentru derapajele publice, la adresa conducerii partidului, din ultima perioadă.

Biroul Politic Naţional al PNL s-a reunit, miercuri, la Palatul Parlamentului, începand cu ora 14.00,

pe ordinea de zi aflandu-se politica de alianţe în teritoriu, fuziunea PNL-PDL prin impunerea de conduceri unice în organizaţiile judeţene, precum si decizia privind excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI