Serban Pavlu a devenit celebru datorita reclamelor in care juca rolul lui "Varu'", insa actorul s-a consacrat si datorita aparitiilor in filme si piese de teatru. In 2008, cand nu era foarte cunoscut, Pavlu a avut calitatea de "parat” intr-un proces de "revendicare imobiliara", reclamantii fiind Ion Colomiet, un fost actor, si sotia acestuia.  Procesul s-a judecat la Tribunalul Bucuresti, apoi s-a mutat la Curtea de Apel, unde Pavlu a facut recurs, in aprilie 2011.

Dosarul a trecut la Inalta Curte de Casatie si Justitie, iar decizia definitiva s-an dat in februarie 2012, fiind in favoarea sotilor Colomiet.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Anulează ca netimbrat recursul declarat de pârâtul PAVLU ŞERBAN PETRE împotriva deciziei civile nr. 158 A din 17 februarie 2011 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a IV a civilă. Irevocabilă”,  se arata in hotarare. Ion Colomiet este un actor mai putin cunoscut, care a avut mai multe roluri secundare in filmele anilor '70-'80, cele mai cunoscute fiind "Singuratatea florilor” si "Drumul oaselor".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si