Forțată de Naciye să părăsească locuința fiicei sale, Hulya, Sîla este nevoită să își ia rămas bun de la Kuzey. Sîla înca mai speră ca bărbatul iubit să intervină în această situație, astfel ca sa nu fie nevoită din casa pe care a considerat-o căminul său și să rămână alături de el, însă mama acestuia intervine la timp și întoarce totul în favoarea dorințelor sale.

Citește și: Serialul “Poveste din Anatolia” are premiera în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Nimeni nu bănuiește însă că aranjamentul făcut de Naciye cu “angajatorii” Sîlei este extrem de periculos iar tânăra va ajunge, fără voia ei, într-o situație dramatică.

Serialul „Dragoste și speranță”

Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod la Kanal D2

Feraye este alături de fiica sa, Ege și Zeynep, pe care îi ajută cu pregătirea pentru un examen important la facultate. Singura care nu înțelege importanța acestui demers este Melis, care “sabotează” acțiunile mamei sale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Serialul “Poveste din Anatolia”, are premiera astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D! Berk Atan, actorul din rolul principal, despre personajul său: “Familia sa, prietenii, femeia iubită sunt existenței sale”

Serialul „Dragoste și speranță”

Tot ceea ce își dorește Melis este ca Zeynep să nu mai existe în viața sa, și nimic altceva nu este mai important pentru încăpățânată fată decât să se căsătorească cu Ege.

La ce pericol uriaș este expusă Sîla, din cauza imprudenței mamei lui Kuzey, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.

Serialul „Dragoste și speranță”

Serialul „Dragoste și speranță”

Serialul „Dragoste și speranță”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si