Un bărbat care aștepta la rând la fast-food a surprins imagini de-a dreptul uluitoare. În fața lui așteptau alți clienți, la coadă, printre care și o femeie care l-a lăsat cu gura căscată. Ea și-a prins părul cu un șarpe. Videoclipul a făcut senzație în mediul online.

Citește si: Descoperire uluitoare într-o gospodărie din Drobeta Turnu Severin. Un șarpe de aproape 2 metri a fost găsit pe gardul locuinței

Clientul, care a imortalizat aceste imagini, voia să comande mâncare de la un fast-food cunoscut. Dintr-odată a observat în fața lui o tânără care avea părul prins cu un șarpe. El a rămas mut de uimire și a scos imediat telefonul să filmeze.

Șarpe folosit pe post de elastic de păr

Prima dată, omul care a surprins imaginile cu care a șocat Internetul a crezut că este un șarpe de jucărie, cel mai probabil un accesoriu greu de trecut cu vederea. Ulterior a relizat că reptila mișcă.

șarpe

O femeie și-a prins părul cu un șarpe.

[Sursa foto: Captură Video]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si: Imagini inedite cu o copilă afgană salvată de polițiștii români din Marea Mediterană

Imediat, bărbatul a rămas profund uimit și a postat clipul video pe TiTok. El le-a povestit fanilor de pe platformă întâmplarea de care a avut parte în incinta fastfood-ului respectiv, spunând că tot nu îi venea să creadă ce vede.

Citește si: Șerpi de peste 1,5 metri au fost găsiți în spațiile verzi din Târgu-Jiu

Unii internauți spun că, cel mai probabil, femeia nu știa că șarpele este în părul ei, alți internauți sunt de părere că nu trebuie să discutăm niciodată gusturile altora în materie de modă.

Totuși, apariția șocantă din fast-food face senzație acum pe TikTok. Videoclipul a strâns peste opt milioane de vizualizări într-un timp record. Peste 4 mii de internauți și-au dat cu părerea în secțiunea de comentarii.

„Știe prea bine și încearcă să creeze un nou trend în materie de coafuri”/ „Absolut genial. O idee grozavă să ții oamenii la mai mult de 2 metri de tine”/ „Elasticele se pierd ușor, așa că luat și ea ce a găsit la îndemână!”, sunt doar câteva dintre comentariile videoclipului.

Citește si: Șarpe găsit în mâncarea servită într-un avion din Europa- Cum a fost posibil


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si