Vedeta de televiuziune spunea despre Silviu Prigoană că este un dominator și că relația celor doi n-a fost lapte și miere.

Silviu Prigoană a reacționat după declarațiile făcute de fosta sa soție

Omul de afaceri consideră că acesta este un subiect încheiat, iar declarațiile făcute de fosta soție i-ar putea afecta, în viitor, pe cei mici.

Citește și: Adevărul a ieșit la iveală în cazul amantei lui Silviu Prigoană. Totul s-a întâmplat după divorț

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Eu consider că este un subiect mort, închis demult, care nu mai face interes pentru niment și ținând cont că sunt doi minori în discuție nu cred că e în regulă să faci diferite afirmații publice, adevărate sau neadevărate, nu contează, pentru că lezezi imaginea copiilor până la urmă. Dar mă rog, fiecare e înregistrat cu o anumită cantitate de minte, nu toată lumea gândește la fel și nici nu ar fi frumos, ar fi monoton”, a spus Silviu Prigoană la Antena Stars.

Cum comunică Silviu Prigoană cu fosta soție

După cum a spus și Adriana Bahmuțeanu, cei doi ar comunica doar prin intermediul avocaților chestiuni ce țin de copii.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

”Nu știu ce să spun, mă bucur să sunt dominator, am aflat o informație care îmi lipsea din CV, am uitat că sunt dominator. E o prostie fără margini orice declarație, după 10 ani de zile ți-ai adus aminte că te-ai măritat cu un dominator, e foarte tare declarația. Dacă dânsa are ceva comentarii pe un subiect închis de 10 ani, e fix problema dânsei, eu nu am ce să comentez”, a mai adăugat omul de afaceri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si