Muriel a fugit imediat la spital dupa ce a auzit ca sotia lui a suferit o hemoragie cerebrala. A ajuns acolo si a tinut-o de mana. "Vreau ca tu sa fii pregatit pentru asta pentru ca eu nu mai vin acasa", au fost cuvintele care i-au sfasiat inima barbatului.

Medicii au diagnosticat-o cu hemoragie cerebrala si au declarat decesul femeii. I-au spus barbatului ca sunt sanse mici ca si copiii sa supravietuiasca, tanara fiind insarcinata cu gemeni.

Totusi, la scurt timp, s-a produs o minune. Desi femeia nu mai avea activitate cerebrala, corpul ei continua sa traiasca, la fel si copiii, asa ca doctorii au tinut-o intr-o stare vegetativa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Muriel Padilha nu mai credea in nimic, dar a inceput sa se roage si atunci i-a aparut sotia lui in vis. "Iubirea mea, eu nu ma mai pot intoarce la tine. Trebuie sa stau aici. Sunt intr-un loc frumos acum. Tu inca ai o misiune mare si importanta de indeplinit. Trebuie sa ai grija de copiii nostri. Trebuie sa fii puternic si sa iti continui viata", mi-a spus in vis.

Minunea s-a produs la 123 de zile dupa, cand micutii s-au nascut perfect sanatosi, iar el traieste acum doar pentru a-i vedea fericiti.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si