Pe 16 octombrie 2011, Șerban Huidu a provocat un accident rutier pe DN1 în zona localității Timișu de Sus, județul Brașov, soldat cu 3 morți. Mașina condusă de Șerban Huidu a lovit frontal o Dacie Logan care venea din contrasens. Impactul s-a produs într-o curbă, pe un carosabil umed. În mașina condusă de Huidu se mai aflau Cristina, soția sa, cei doi băieți ai lor, Rareș și Mircea, și bona acestora. La aproape 9 ani de la tragicul eveniment, Cristina Huidu a dezvăluit cum a rezistat unei presiuni imense.

( vezi ce a spus Șerban Huidu despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu)

„Subiectul era extrem de dureros pentru foarte multe familii și a fost greu de gestionat. Principala noastră preocupare a fost atunci pentru copii. Ei erau cu noi în mașină, dar nu și-au dat seama foarte bine de ce se întâmpla. S-au speriat pentru că au fost luați de lângă noi, duși la spital; a fost greu. Impactul psihologic a fost mare atunci și ne-a luat ceva timp să trecem peste el.”, a declarat Cristina Huidu pentru life.ro.

Citeste si: Șerban Huidu, reacție șoc în scandalul în care e implicată Emily Burghelea: ”A reacționat ca o femeie normală. Nu a tăcut!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Tatăl lui Șerban Huidu a urmărit finala de la Sevilla, din 1986, de la fața locului: ”Am fost acolo. O lună am fost răgușit!”

Citeste si: Tatăl lui Șerban Huidu, mesaj dur: ”DUCEȚI-VĂ LA DRACU TOȚI, NEMERNICILOR, TRĂDĂTORILOR!”

Soția lui Șerban Huidu spune că și-a șters lacrimile și a mers mai departe

„Nu există alte soluții. Plângi, desigur, dar apoi îți ștergi lacrimile și mergi mai departe.”, a mai spus Cristina Huidu. Întrebată de unde are forța să țină familia unită, ea a mărturisit: “Am fost realmente doborâtă, dar aveam doi copii. Deci ce puteam să fac? M-am ridicat și am căutat metoda de a merge mai departe. Nu poți uita, dar trebuie să continui.”

„Sora mea este psiholog și m-a ajutat teribil de mult, în permanență mi-a fost alături. Și am mai învățat ceva: prietenii adevărați sunt cei care stau alături de tine la necaz, nu la bucurie, la petreceri, indiferent dacă ai greșit sau nu. Când treci printr-o situație grea, ei te ajută, sunt acolo, chiar dacă te ceartă. Te iubesc și te susțin. Iar asta este o lecție pe care le-o spun și copiilor mei.”, a mai spus Cristina Huidu.

Șerban Huidu a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare

Chestionată cum le-a explicat copiilor, Cristina a declarat : „Exact așa cum a fost, cum s-au petrecut lucrurile, fiindcă sunt mari, gândește-te, se uită singuri pe internet, articole încă mai apar pe acest subiect. Deci le-am explicat exact cum s-a întâmplat. Le-am spus și de ce oamenii sunt atât de curioși, fiindcă tatăl lor este persoană publică și că nu este vina lor că s-a întâmplat și că ei nu trebuie să ducă niciodată

această povară. Am discutat tot timpul tranșant tot ce s-a întâmplat.”

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

După accident, Șerban Huidu a fost trimis in judecata fiind acuzat de ucidere din culpa. Judecatoria Brasov l-a condamnat pe Serban Huidu, in 29 iunie 2012, la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa. Sentinta a fost atacata cu recurs, iar, in 7 februarie 2013, Curtea de Apel Brasov a majorat pedeapsa, la patru ani de inchisoare cu suspendare. Familiile victimelor au contestat vehement decizia, considerând că Huidu a scăpat mult prea ieftin. Valoarea totală a despăgubirilor în acest caz a fost de 360.000 euro, acoperită de firma de asigurări unde prezentatorul avea contract.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si