Daniel Balaciu contrazice spusele Danei Roba. Soțul make-up artistei a declarat că faptele sale asupra vieții soției sale au degenerat în urma unui conflict, nu în timp ce aceasta dormea. 

Soțul Danei Roba va fi judecat pentru tentativă la violență în familie, în modalitatea omorului. 

Dana Roba are o cicatrice pe frunte, altele în cap, iar potrivit declarațiilor sale, nu va mai avea niciodată gust și miros.

Dana Roba are o cicatrice pe frunte, altele în cap, iar potrivit declarațiilor sale, nu va mai avea niciodată gust și miros.

[Sursa foto: Facebook- Dana Roba]

Balaciu contrazice declarația Danei Roba

Soțul Danei Roba va fi judecat pentru faptele pe care le-a săvârșit, cu intenția de a-i face rău soției sale.

În urmă cu 3 luni, Daniel Balaciu a lovit-o pe Dana Roba cu un ciocan, în zona capului și a membrelor.

Dana Roba a fost internată de urgență, în stare gravă. Deși medicii nu îi mai dădeau nicio șansă, Dana Roba și-a revenit, și-a reluat activitatea de make-up artist, dar traumele loviturii au marcat-o pe viață. Dana Roba are o cicatrice pe frunte, altele în cap, iar potrivit declarațiilor sale, nu va mai avea niciodată gust și miros.

Citește și: Dana Roba, din nou la spital? Vedeta va ajunge de urgență la doctor! „Sunt într-o stare atât de gravă”

Trimiterea în judecată a celui care a marcat-o pe viață, a scos la iveală circumstanțe diferite privind atacul asupra make-up artistei. Daniel Balaciu a mărturisit că a ajuns să o lovească cu pumnii, cu un obiect de lemn și cu un ciocan, în urma unui conflict verbal care a degenerat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cel care aproape i-a curmat viața Danei Roba, Daniel Balaciu, a contrazis, în schimb,  declarațiile soției sale.

Cel care aproape i-a curmat viața Danei Roba, Daniel Balaciu, a contrazis, în schimb, declarațiile soției sale.

[Sursa foto: Stirile KanalD]

Declarația lui Daniel Balaciu contrazice declarația Danei Roba, care a mărturisit că a fost atacată de acesta în timp ce dormea.

"Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului B.D.R., sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tentativă la violență în familie, în modalitatea omorului. În fapt, s-a reținut că în data de 05.06.2023, în intervalul orar 07:00 – 07:45, în timp ce se afla în locuința conjugală din Timișoara, pe fondul unui conflict verbal avut cu soția sa, conflict care a degenerat, inculpatul ar fi lovit-o pe aceasta cu pumnii, cu un obiect din lemn și cu un ciocan, în zona corpului, a membrelor și a capului, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat 45-50 de zile de îngrijiri medicale, punându-i astfel în primejdie viața. Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş", potrivit compartimentului de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Citește și: Fostul soț al Danei Roba avea discernământ atunci când a desfigurat-o în somn. Daniel Balaciu: „A început să mă scuipe și să mă lovească. Am încercat să mă apăr”

"Trebuie să mă operez acum"

În urmă cu câteva zile, Dana Roba a declarat, în exclusivitate pentru Kanal D, că a venit momentul să se opereze. Make-up artista a spus că are stări de rău, de amețeală. De asemenea, a declarat că nu are voie să plângă sau să se negăjească, sentimente și stări pe care le evită, dar nu sunt inevitabile.

”Vreau să spun că de ieri mă simt mai rău pentru că nu știu, pur și simplu mă simt rău. Am avut amețeli azi de dimineață, am vomit de patru ori, de la cervicală simt o tensiune foarte mare care merge spre cap în sus de când m-am necăjit ieri. Ieri am plâns toată ziua, de ce am plâns? Am plâns fără să mă mai opresc...Ceea ce nu este bine pentru mine să plâng sau să mă necăjesc. Eu luni o să-l sun pe medicul Vlad Ciurea să stabilesc cu dânsul ziua operației, pentru că totuși m-am gândit că trebuie să mă operez acum. Vine frigul, vreau să mă protejez, gen, o să port pe cap mereu chestii”,  a mărturisit Dana Roba.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

"Trebuie să mă operez acum"

"Trebuie să mă operez acum"

[Sursa foto: Facebook- Dana Roba]

Dana Roba a vorbit și despre întâlnirea cu soțul său de la procuror, unde acesta a privit-o sadic. Dana Roba a declarat că deși nu a fost însoțită de avocat, a mers însoțită de Hristos.

”Lui nu-i pare rău pentru că el nu a plâns absolut deloc. Se uita pur și simplu sadic la mine, nici măcar nu mi-a schițat un zâmbet sau să dea acolo o lacrimă. Eu am plâns o oră în continuu. Erau trei polițiști în biroul procurorului, plus procurorul, grefierul și avocatul lui, eu am fost fără avocat ieri, dar am fost cu Hristos și sunt sigură, chiar dacă am fost singură atunci când el m-a bătut și nu au fost medici, la fel a fost Hristos lângă mine și atunci a fost cel mai important. Nu oamenii sunt importanți, ci Dumnezeu este important să fie acolo chiar și la cele mai nefericite momente din viață”, a povestit Dana Roba.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si