„Practic este un antricot de vita Black Angus maturat undeva la 10-15 zile, asa ca nu e o maturare completa. Este facut la tigaie pentru ca nu avem in conditiile astea un gratar, dar se poate face foarte bine si pe plita dupa cum vedeti”, spune Paul Siserman.

Ba prea arsa, ba cruda, friptura de vita da batai de cap oricui nu-i cunoaste secretele! Bucatarii din imagine ne-nvata insa cum sa nu irosim carnea si sa transformam o cina acasa, intr-un de cinci stele!

„Cu putin unt, putin cognac, un vin rosu bun, asociat, piper rosu si parmezan, cam asa si sarea am vazut ca e speciala. Da, e o bucata de sare de la Oraid, pentru ca promovam produsele autentice, ne ajuta foarte mult si, credeti-ma, ca e mult mai sanatoasa ca alte saruri, inclusiv ca cea de mare”, mai spune acesta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Reteta care ne lasa gura apa are si-un amendament: nu incercati asta acasa: „Ciupercile trebuie sa fie putin crocante, dar totodata sa fie bine facute, sa fie cleioase, acest tip de ciuperci, asta e specificul lui”.

Ametiti de miros, pofticiosii asteapta nerabdatori farfuriile frumos aranjate.

Daca visati la o seara perfecta asigurati-va ca aveti pe masa vinul potrivit: „Seara, invariabil, ajungi la cina la un vin rosu si ce e mai potrivit pentru vinul rosu, clasica asociere cu vita, cu ciuperci de padure”.

Meniul nu e doar gustos, ci si sanatos: carnea de vita contine fier si vitamina B, iar ciupercile proteina vegetala de calitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si