Salvatorii luptă chiar și în aceste momente pentru a mai găsi supraviețuitori în ruinele din Turcia. Cutremurele devastatoare care au lovit Turcia și Siria au făcut zeci de mii de victime, însă mai există și speranță. Un bebeluș de două luni a fost scos de sub dărâmături după 128 de ore.

Citește și: UPDATE: Cutremur Turcia: bilanțul morților a ajuns la peste 36.000. Salvatorii continuă misiunea din Turcia

Specialiștii considerau că pragul de supraviețuire într-o astfel de situație este de 72 de ore, însă bebelușul s-a luptat să rămână în viață.
O altă fetiță a fost găsită după 147 de ore în viață de salvatori. Aceasta a fost salvată printr-un tunel. Oamenii trec prin momente grele din cauza dezastrului natural.

Citește și: Cudi, o fetiță de 10 ani, a fost salvată de sub dărâmături. A stat 147 de ore până când a fost salvată

Bilanțul morților a ajuns la peste 36.000. Salvatorii continuă să caute printre dărâmături

În urma cutremurului devastator, au murit 31.643 oameni în Turcia, în timp ce în Siria s-au înregistrat 4.574 decese. Un tânăr care a supraviețuit timp de 32 de ore sub dărâmături, face mărturii tulburătoare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Au apărut primele imagini cu actrița Cansu Dere, după ce s-a zvonit că ar fi dispărut după cutremurul din Turcia

”Au fost foarte multe replici ale cutremurului, le simțeam. Cu fiecare replică, cărămizile căzute în jurul meu erau distruse, iar eu încercam să le sparg cu mâinile ca să nu mă strivească. În încercarea de a mă elibera, am descoperit o pungă în care mai erau doar 12 măsline.

Citește și: Poveste cu final nefericit: Femeia salvată în Turcia după 104 ore petrecute sub ruine a murit la spital

Le-am pus sub braț și mâncam câte una. Nu erau tocmai ce-mi doream, dar au fost o șansă uriașă pentru mine. Îmi voi aminti asta întreaga viață. După 32 de ore, am fost scos cu greu de sub dărâmături. Au muncit mult pentru a mă scoate de acolo”, a povestit bărbatul.  

O fetiță de zece ani a fost scoasă de sub dărâmături după 147 de ore de la cutremur.

Citește și: VIDEO| Un tânăr de 17 ani a rezistat mai bine de 94 de ore sub dărâmături. Gestul care l-a ținut în viață!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si