De asemenea, autoritatea a prezentat si un buletin despre care a afirmat ca este al tanarului, care se numeste Chingiz Anarbek Uulu, este din Kirgistan si are 28 de ani.

Autoritatea de management al traficului din Moscova a anuntat ca soferul taxiului care a intrat sambata intr-un grup de suporteri in apropiere de Piata Rosie nu bause, iar Interfax a citat o sursa conform careia nu i s-a gasit alcool in sange.

Coform unei inregistrari video prezentate de politie, el a spus ca a vrut sa franeze, dar din greseala a actionat acceleratia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Imi pare foarte rau. Voiam sa merg acasa dupa aceea, sa dorm", a afirmat el, adaugand ca lucra de 20 de ore. intrebat de ce a vrut sa fuga, el a spus ca s-a temut ca va fi ucis.

Luni el va fi audiat pentru a i se stabili pedeapsa.

Conform copiei buletinului sau, postata pe Twitter de autoritatea de management al traficului din Moscova, tanarul se numeste Chingiz Anarbek Uulu si este nascut in 22 aprilie 1990.

Locul nasterii este orasul Kochkor-Ata din Kirgistan, in apropierea frontierei cu Uzbekistanul.

Un cont de pe platforma rusa de social media Odnoklassniki al unei persoane cu acelasi nume si aceeasi data a nasterii a fost updatat ultima data in urma cu doi ani.

Ultimul video postat pe pagina prezinta versetul 82 din Coran, care se refera la ziua judecatii. Pe pagina nu exista alte elemente care sa indice existenta unor legaturi sau simpatii fata de gruparile militante islamiste.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si