Potrivit surselor BIHOREANULUI ,in jurul orei 21, adolescentul, stefan Barabas, le-a spus parintilor sai ca nu se simte bine, acestia suspectand o raceala. Cand au mers sa-i duca,insa, medicamente, l-au gasit inconstient, asa ca au sunat la 112.

Tanarul a fost transportat de un echipaj al Ambulantei la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul Judetean, fiind preluatin stop cardio respirator de medicii urgentisti.

Acestia auincercat o ora sail resusciteze,insa, din pacate, fara rezultat. Moartea baiatului este cu atat mai socanta cu cat nu avusese, anterior, probleme medicale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cu toate ca decesul a survenit din probleme medicale si nu exista suspiciuni ca ar fi fost victima unei infractiuni, Politia a deschis un dosar de moarte suspectain acest caz, dat fiind ca moartea a intervenit subit,in cazul unei persoane atat de tinere.

"Cercetarile sunt efectuate de catre politistii Biroului de Investigare a Criminalitatiiimpotriva Persoanei Oradea sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor.

Cauzele decesului urmeaza sa se stabileascain urma necropsiei, dar nu exista suspiciuni de omor", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Stefan Barabas era fiul directorului deingrijiri de la Spitalul Municipal din Oradea, asistentul Calin Barabas. Baiatul era elevin clasa a XI-a la Colegiul Iosif Vulcan, iar colegii lui declara socati deintamplare, caracterizandu-si colegul drept un adolescent linistit, fara probleme de comportament.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si