Ghita, porcul din ograda unor localnici din satul Dumbrava le-a adus necaz in prag de sarbatori. Proprietarul animalului  si fiul sau  au vrut sa-l sacrifice  si  pentru ca nu se descurcau  singuri s-au gandit sa-l impuste. Numai ca, in momentul cand batranul a vrut sa foloseasca arma, aceasta s-a descarcat  in piciorul fiului sau in varsta  de 29 de ani.

Dr Andrei Ilinca- purt de cuv Sp.

De Urgenta Ploiesti: Pacientul a fost internat cu plaga impuscata la nivelul membrelor inferioare, prezentand retentie de corpi straini, in momentul de fata se afla internat pe sectia Chirurgie I, starea sa generala este buna.

Cand au auzi ce s-a intamplat, satenilor nu le-a venit sa creada, mai ales ca ii stiau pe cei doi barbati ca fiind oameni foarte cumsecade  si la  locul lor.

"Aoleu, cand am auzit, am crezut ca mor, am crezut ca si cad jos si mor cand am auzit de el. Un accident? Da, da. Nu ca a vrut si, nu, nu. N-a avut cu cine si a vrut sa faca si el treaba si a zis ca …"

Politistii au deschis o ancheta in acest caz, iar barbatul de 56 de ani s-a ales cu dosar penal pentru uz ilegal de arma si vatamare corporala din culpa.

Acest material a fost difuzat in jurnalul Stirilor Kanal D de la 12:00! Nu rata maine, de la aceeasi ora, alte reportaje spectaculoase

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si