Close sidebar
Close sidebar

Strategia lui Florin Cîțu pentru valul 4 al pandemiei: Fără restricții!

Premierul Florin Cîțu a făcut o declarație surprinzătoare, vineri la Botoșani: el spune că românii care sunt vaccinați nu ar trebui să sufere suplimentar din cauza celor care refuză să se vaccineze și că nu este dispus să blocheze din nou economia, în cazul unui val 4 al pandemiei de coronavirus.

Razvan Ilie,

Premierul Florin Citu va milita ca economia să rămână deschisă [Sursa foto: Facebook / Florin Citu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Premierul Florin Cîțu spune că economia ţării nu ar trebui să mai aibă de suferit din cauza noului coronavirus, el precizând că va milita pentru ca "economia să rămână deschisă". 

Citeste si: VIDEO| Două decese provocate de mutația Delta a virusului Sars-Cov-2, în România

"Dacă ne vaccinăm, nu ar trebui să avem niciun val patru. S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum. Singura soluţie este să ne vaccinăm. Nu mi se pare normal să mai închidem economia când avem aceste vaccinuri. Eu voi susţine ca economia să rămână deschisă, să nu mai avem niciun fel de restricţii, pentru că nu trebuie ca cei care s-au vaccinat să mai sufere.

Trebuie să meargă înainte", a afirmat Florin Cîţu, vineri, la Botoșani.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 2 iulie. Un singur deces asociat COVID-19 în ultimele 24 de ore, în România

Premierul Florin Cîțu: Vaccinarea este singura soluție

Tulpina Delta a virusului Covid-19  s-a răspândit rapid în România. Până acum au murit două persoane din cauza mutației. Primul deces înregistrat a fost al unei femei de 72 de ani. Românca era din Argeș și avea condiții medicale pre-existente. Femeia nu era vaccinată împotriva temutului virus.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a avertizat zilele trecute că va exista un nou val pandemic în toamnă, ca urmare a numărului mare de infectări cu tulpina Delta a noului coronavirus.

Nici România nu va scăpa, probabil, fără un număr mare de îmbolnăviri, mai ales că vaccinarea anti-COVID stagnează în această perioadă. 

Premierul Cîțu a declarat recent că vaccinarea este singura soluție pentru a depăși pandemia de coronavirus- „It is that simple”, a precizat Florin Cîțu într-un mesaj pe pagina personală de Facebook.

Mesajul premierului Florin Citu: Eu voi susţine ca economia să rămână deschisă, să nu mai avem niciun fel de restricţii, pentru că nu trebuie ca cei care s-au vaccinat să mai sufere.
[Sursa foto: Facebook/ Florin Citu]

Florin Cîțu, aflat în campanie internă pentru șefia PNL, se află de câteva zile în zona Moldovei. El a avut, vineri, o întâlnire cu primarii Partidului Naţional Liberal din judeţul Botoşani pe tema proiectelor de investiţii.  

Tot mai puțin români aleg să se vaccineze împotriva COVID-19 

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, joi, 1 iulie 2021, bilanțul vaccinării din România. Ieri s-au vaccinat 18.997 de persoane. Numărul românilor care au ales să se vaccineze astăzi, este în scădere față de ziua precedentă.

CNCAV precizează că din  cele 18.997 de persoane vaccinate în ultima zi, 9.672 au primit prima doză de vaccin, iar 9.325 pe cea de-a doua.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Potrivit Ministerului Sănătății, 12.867 de persoane au fost vaccinate cu serul produs de Pfizer, 583 cu cel de la Moderna, 396 cu AstraZeneca, iar 5.151 cu vaccinul produs de Johnson&Johnson. 

În total, peste 4,7 milioane de români s-au imunizat anti-coronavirus de la startul campaniei de vaccinare, în decembrie 2020.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI