Stufat de miel. De ce ai nevoie:

- 750 grame carne de miel
- 20 fire de ceapă verde
- 15-20 fire de usturoi verde
- Boia
- Oţet după gust
- bulion de roşii
- Mărar
- Sare după gust
- Ulei şi făină pentru rântaş.

Stufat de miel

Citeste si: Miel la cuptor în stil grecesc. Firptura perfectă pentru masa de Paște

Stufat de miel. Mod de preparare:

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: ”Uimitor și îngrozitor”. Cum au reușit două orci, cu o slăbiciune pentru ficat, să decimeze cea mai mare populație de rechini albi- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Ceapa și usturoiul se opăresc într-o oală cu apă. Le înodăm şi le lăsaăm să fiarbă puţin. Bucăţile de carne le prăjim în grăsime sau ulei şi le scoatem într-o cratiţă. În tigaie punem ceapa şi usturoiul.

Stufat de miel

Citeste si: Ciorbă de miel, cea mai delicioasă rețetă pentru Paște

Pregătim un rântaş din ulei şi făină, presărăm boia de ardei, apoi stingem cu puţină zeamă în care a fiert zarzavatul.

Adăugăm în rântaş puţin oţet şi bulion de roşii, turnăm rântaşul peste carnea cu zarzavat şi lăsăm să fiarbă la foc potrivit, amestecând din când în când să nu se prindă de cratiţă.

Stufat de miel

Citeste si: Carne de miel: S-a aflat adevărul! Este sau nu toxică?

Când mâncarea a scăzut şi s-a format un sos ca o smântână subţire, adăugăm mărarul tocat mărunt şi dăm la răcorit.

Stufat de miel, reţeta din cartea de bucate a lui M. Sevastos

Citeste si: Baiț miel. E rețetă grecească pentru masa de Paște


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si