Jocul a crescut incasarile Nintendo cu peste 50%. Pokemon Go a fost lansat pe 6 iulie in SUA, Australia si Noua Zeelanda, iar saptamana aceasta si in Germania, inaintea lansarii in toata Europa.

In SUA, jocul a devenit cea mai de succes aplicatie pe mobil din istorie, avand 21 de milioane de utilizatori activi pe zi, informeaza The Independent.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Utilizatorii trebuie sa caute in locatii adevarate personajele din desene. Unii par sa ia jocul prea "in serios". Un barbat marturisea ca a continuat jocul si dupa ce a fost injunghiat pe strada, iar un altul ca a facut-o in timp ce sotia nastea al treilea copil.

Jocul nu aduce venituri doar pentru Nintendo. Desi aplicatia se descarca gratuit, aceasta genereaza din reclama venituri zilnice de 1,6 milioane de dolari, potrivit unor estimari facute de firma specializata Sensor Tower. Si companiile Apple si Google primesc procente din vinzari pentru ca aplicatia este descarcata din magazinele lor virtuale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si