Bryan Marquez a fost arestat, duminică, 12 februarie, în Florida, iar în timpul interogatoriului a mărturisit o crimă oribilă. Acesta și-a ucis colegul de apartament, fiind supărat că ia aruncat farfuria cu mâncare pe jos. Bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive. Autopsia a confirmat că victima avea vârsta între 35 și 45 de ani și prezenta leziuni faciale semnificative, coaste rupte și nasul spart.

Citește și: Un bărbat dispărut de câteva zile a fost găsit mort în locuință

Anchetatorii au colectat sânge, pietre, mănuși, lopeți și o pătură.
Marquez nu a reacționat imediat, dar după ce a consumat alcool, s-a apropiat de victimă și i-a aplicat un pumn în coaste, în față și în nas, care l-a pus la pământ. Marquez a luat apoi pământ și pietriș și le-a băgat în gura victimei.

Citește și: Două persoane au fost reținute după ce au cerut unui bărbat 10.000 de euro cu promisiunea că îl vor ajuta să se angajeze ca șofer la ISU

Un bărbat dispărut de câteva zile a fost găsit mort în locuință

Incident tragic, seara trecută, în județul Satu Mare. Pompierii au fost solicitați să intervină la deblocarea unei locuințe de pe strada Cloșca.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și cu modul de descarcerare încadrată cu patru subofițeri, după ce un bărbat nu a mai fost văzut de câteva zile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și:  La șapte ani de la tragedie, familia unei românce decedate în Italia își strigă durerea: „Nu a fost sinucidere, vrem să știm adevărul”

Un bărbat de 61 de ani care stătea cu mama sa, în vârstă de 91 de ani, și-a pus capăt zilelor în propria locuință, acesta fiind găsit spânzurat.

Mama sa, imobilizată la pat, nu a știut ce s-a întâmplat. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale și de poliție.

Procurorii au stabilit ce s-a întâmplat în cazul de la Caraș-Severin, unde o femeie a fost găsită decedată, iar concubinul spânzurat

Femeia de la Caraș-Severin ar fi fost ucisă de concubinul ei, fiind lovită de mai multe ori în cap. Speriat de ce ar putea păți, agresorul s-a spânzurat. Cercetările continuă în cazul   femeii ucise de concubin, la Caraș-Severin. 

Din primele informații, femeia a fost lovită de mai multe ori în cap. Aceasta a fost găsită în curtea casei sale, din comuna Fârliug, iar la câțiva metri distanță a fost găsit   concubinul spânzurat.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și:  "Tată, nu te sinucide!". Apelul disperat al fiicei către bărbatul care și-a sugrumat soția bolnavă în fază terminală

”În urma efectuării cercetării la faţa locului, s-a stabilit faptul că, în după-amiaza zilei de 08.02.2023,

numitul B.D.I i-ar fi aplicat concubinei S.A. mai multe lovituri cu corpuri contondente în zona capului, după care s-ar fi sinucis prin spânzurare cu ajutorul unei frânghii agăţate de scara care facilita accesul în podul casei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă, faptă prev. de art. 192 Cod penal şi violenţă în familie, faptă prev. de art. 199 Cod penal rap. la art. 188 alin. 1 Cod penal”,  a transmis, joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si