În urma știrii că informațiile personale din conturile a 533 de milioane de utilizatori Facebook au fost sustrase, compania deținută de Mark Zuckenberg a transmis că nu va informa utilizatorii afectați.

Gigantul rețelelor sociale nu informează utilizatorii, deoarece nu este sigur care sunt utilizatorii afectați, a declarat un purtător de cuvânt Facebook pentru Reuters.

Citeste si: Românii se simt expuși la știri false și dezinformări. "Rusia e de vina"- sondaj

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Mai mult, din moment ce utilizatorii nu pot rezolva singuri problema și datele sunt deja publice, Facebook alege să nu identifice și să nu informeze utilizatorii, transmite Insider.com.

Au fost sustrase numere de telefon și adrese

Scurgerea datelor a inclus numere de telefon, nume complete, locații, adrese de e-mail și informații biografice a peste 533 de milioane de utilizatori Facebook din 106 țări.

Utilizatorii din SUA au constituit majoritatea, cu peste 32 de milioane de utilizatori afectați, utilizatorii din Marea Britanie și India reprezentând a doua și a treia regiune cu cele mai multe spargeri de conturi.

Acțiunea de hacking nu a fost dezvăluită de Facebook, iar compania nu a abordat-o până când Insider nu a raportat apariția datelor pe un forum de hacking săptămâna trecută.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si