Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr de 17 ani a fost reținut de polițiștii de la investigaţii criminale din Bacău

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bacău au reţinut un tânăr de 17 ani, bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj.

Georgiana Balaban,

Un tânăr de 17 ani a fost reținut la Bacău.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Un minor de 17 ani, din Bacău a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, la data de 01 februarie a.c., ar fi fost deposedat de suma de 120 de lei de un tânăr de aceeași vârstă şi i-ar fi solicitat, ulterior, să îi remită suma de 200 de lei, pentru a nu exercita asupra sa acte de violență”, anunţă IPJ Bacău.

Ce spun autoritățile în acest caz

Poliţiştii au probat activitatea infracţională a bănuitului faţă de care au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

Citește și: Poliția Română a destructurat cel mai mare grup infracțional de droguri din Capitală

Citește și: Un bărbat din Botoșani a fost jefuit în timp ce negocia o partidă de amor. El a fost ademenit într-un loc întunecat

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

La data de 06 februarie a.c., păgubitul s-a întâlnit cu tânărul în cauză pentru a-i înmâna suma de 200 de lei, moment în care poliţiştii de investigaţii criminale au acţionat şi au realizat prinderea în flagrant delict a bănuitului.

Acesta a fost condus la sediul poliţiei si audiat, fiind totodată, luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore. Tânărul a fost introdus în Arestul I.P.J.Bacău, mai anunţă Poliţia Bacău.

Citește și: Plicul cu bani sau viața?! Trăim în țara în care sistemul de sănătate e bolnav! Șefa secției de Oncologie de la Spitalul Județean din Suceava a fost acuzată că primea și pretindea bani de la pacienți sau aparținători că să aibă acces la tratament

Citește și: O femeie și-a ucis soacra, după ce recent se împăcaseră. Gestul scandalos făcut de agresoare după tragedie: „Nu o mai suportam”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI