Cristina Raceanu urmeaza sa fie judecata pentru uciderea lui Dan Ardelean, chiar daca in momentul comiterii faptei, tanara era sub tratament medicamentos pentru tulburari de comportament, scrie ziarul Adevarul. Primul termen de judecata in acest dosar a fost stabilit pentru data de 16 martie.

„In seara zilei de 08.11.2016, in jurul orelor 1920, in timp ce inculpata Raceanu Cristina si concubinul sau A.D.C. se aflau intr-un imobil din municipiul Timisoara, imobil in care inculpata si concubinul sau locuiau impreuna, inculpata Raceanu Cristina i-a aplicat concubinului sau A.D.C. un numar de sase lovituri de cutit, respectiv una in partea anterioara a corpului, in zona inimii si cinci lovituri de cutit in zona spatelui, provocandu-i astfel o plaga taiata intepata in zona hemitoracelui stang anterior si cinci plagi taiate intepate in zona hemitoracelui drept posterior, cu interesare de cord, plaman si ficat, leziuni traumatice ce au condus imediat la decesul victimei A.D.C.”, se arata in rechizitoriul procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Sursa foto: Facebook


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si