Noaptea trecută, în cartierul Militari din Capitală, a avut loc un grav accident de circulație. O tânără de 19 ani a murit la numai câteva străzi depărtare de casă într-un accident provocat chiar de un coleg de muncă. Bărbatul a intrat în intersecție fără să se asigure și a fost lovit de un autoturism care circula regulamentar.

Două mașini s-au lovit puternic, după ce șoferul nu a acordat prioritate la intrarea într-o intersecție.

Tânăra de 19 ani și-a pierdut viața în urma impactului. Aceasta era în mașina cu un coleg de serviciu care se oferise să o ducă acasă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Elevă de 16 ani, cercetată de poliţişti după ce a agresat o fată de 14 ani din aceeaşi şcoală

Fata își terminase programul de lucru și a acceptat să fie condusă acasă de un coleg de serviciu, fără să știe că această cursă îi va fi fatală. Șoferul a intrat în intersecție fără să se asigure și mașina a fost lovită de un autoturism care circula regulamentar.

Pentru tânăra aflată pe bancheta din spate nu s-a mai putut face nimic.

O a treia persoană a fost rănită în urma impactului de seara trecută, dar a refuzat transportul la spital. Ambii şoferi au fost duşi la audieri, iar trupul tinerei a fost transportat la Medicină Legală, pentru necropsie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si