Close sidebar
Close sidebar

Tara-n bucate: ospat traditional la Cerna si retete de mancaruri ciobanesti de legenda

Bucataria Olteniei de sub Munte uimeste prin bogatie si originalitate. Romanii stramutati aici, din Ardeal, si-au adus cu ei portul, traditiile, ba pana si mancarurile ciobanesti de legenda. George Mihai si Cosmin Ciobanu va imbie acum la un ospat traditional, la Cerna.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Trei copii orfani de tată și părăsiți de mamă au o dorință: „Vreau să am o vacă și să beau lapte” Condițiile vitrege în care trăiesc micuții le fură zâmbetul de pe față- kanald.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

"Va multumesc tare mult pentru straiele astea! Practic, pot sa ma duc sa vand branza la Obor, nu? Sigur! Da, da… Credeti ca ma tradeaza ceva? Nu, chiar deloc! 'or cumpara? Sigur! Bineinteles! Pai, Mari, eu zic sa-mi faci cate o livrare pe saptamana, stoc zdravan de telemea, smantanica, de unt de casa… ca toate-s bune aici, la voi, la Vaideeni. Cerna – un satuc din comuna Vaideeni, nu? Da.

Suntem la Adrian acasa, la casa lui de oaspeti, unde-si primeste cu bucurie musafiri dar si prieteni, sa-i dea pe spate cu mancaruri din astea sanatoase, neaose, traditionale"

Urmareste Tara-n bucate in video de mai jos:

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI