Tatăl tânărului care a ucis doi tineri la 2 Mai a făcut luni primele declarații după acțiunile fiului său. Mihai Pascu a descris situația ca fiind: „un dezastru”. Acesta a precizat că fiul său a greșit extrem de mult și că poate înțelege momentele groaznice prin care trec părinții victimelor pentru că la rândul său, are trei copii.

Tatăl lui Vlad Pascu, declarații despre fapta fiului său: „Este un dezastru pentru noi toţi. Nu pot schimba scaunul cu părinţii aceia”

Tatăl lui Vlad Pascu, declarații despre fapta fiului său: „Este un dezastru pentru noi toţi. Nu pot schimba scaunul cu părinţii aceia”

[Sursa foto: Inquam Photos / George Călin]

„A greşit foarte mult”

„Este un dezastru pentru noi.

Ce pot să spun, este un dezastru pentru noi toţi, nu numai pentru mine. Mă pun de cele mai multe ori şi, sigur, nu pot schimba scaunul cu părinţii aceia. Am trei copii, ştiu ce înseamnă asta. Acest copil a greşit, a greşit foarte mult”, a mărturisit, luni, Mihai Pascu, tatăl adolescentului care a omorât două persoane la 2 Mai.

Mihai Pascu a spus că s-a întors în România pentru două zile, existând o presiune enormă pentru familia sa. 

„Eu când am venit în România am venit pentru ca să ne facem o lucrare stomatologică la Constanţa, fix pentru 2 zile am avut bilet de avion, iar presiunea, deci care a fost vizavi de mine, de familia mea, a fost foarte mare. Îmi cer scuze că nu sunt coerent, presiunile sunt foarte, foarte mari”, a declarat Mihai Pascu.

Citește și: „Vlad Pascu rula cu o viteză de peste 102 km/oră la momentul impactului cu victimele”. Expertiza în cazul tragediei de la 2 Mai a fost finalizată

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Referitor la situația în care se află familia sa, Mihai Pascu a spus că este „în puncte diferite”. 

„Ori sunt arestaţi, deci doi dintre ei, Vlad, fiul meu, pe care nu l-am văzut de două luni de zile. Când am venit în ţară, am venit pentru ca să-l văd”, a mai spus Mihai Pascu.

Referitor la muniția care a fost găsită într-una din locuințele sale, Mihai Pascu a spus: „Am fost vânător 20 de ani şi acum să vă spun, am uitat cifru de la un seif în care ţineam armele(...) N-am putut să îl mai deschid(...).

Citește și: Avocatul familiilor victimelor din stațiunea 2 Mai, Adrian Cuculis, declarații în urma tragediei: ,,Am opinat că nu poate fi vorba despre ucidere din culpă''

Tatăl lui Vlad Pascu, declarații despre fapta fiului său: „Este un dezastru pentru noi toţi. Nu pot schimba scaunul cu părinţii aceia”

Tatăl lui Vlad Pascu, declarații despre fapta fiului său: „Este un dezastru pentru noi toţi. Nu pot schimba scaunul cu părinţii aceia”

Ca urmare, răspund acum pentru acea muniţie care era într-o sacoşă de cârpă şi pe care nu am văzut-o atunci când am predat armele, arme pe care le-a predat din cauza faptului că la 5 ani de zile eu trebuia să mă duc ca să fac acea verificare(...) Drept urmare, răspund pentru faptele mele, vizavi de această...nici nu ştiu cum s-o numesc... greşeală. Poate că e prea puţin spus” a explicat Mihai Pascu.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Mihai Pascu dezvăluie că fiul său, Vlad, nu a avut foarte mulți bani la dispoziție. 

„O să sune foarte prost, ştiţi că toată lumea se aşteaptă să dau nişte răspunsuri acelea de multimilionar da, şi o să fac o glumă. Ştiţi ce am fost înainte să fiu milionar. Miliardar!”, a spus Mihai Pascu.

Citește și: Procurorii DIICOT au anunțat rezultatele în urma perchezițiilor desfășurate în țară. ,,Au fost efectuate 266 de percheziții domiciliare, fiind derulate activități investigative pentru probarea activității infracționale a peste 200 de persoane''

Vlad Pascu și părinții săi au fost trimiși în judecată de procurorii de la DIICOT pentru mai multe infracțiuni. Vlad și mama sa se află în arest preventiv, iar Mihai Pascu este sub control judiciar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si