Pentru astăzi vă propunem un test de inteligență. „3-4=1” nu este o ecuație corectă. Totuși, aceasta poate fi corectată prin mutarea unui singur băț de chibrit.

Acest test este menit să antreneze creierul și să vă provoace se vă depășiți limitele. După ce găsiți răspunsul vă puteți verifica cu imaginile de mai jos, pentru a fi siguri că răspunsul este cel corect.

Citește și: Trei mari sărbători în Calendarul ortodox pe 24 iunie 2024, în a doua zi de Rusalii: Ce semnificație are Lunea Sfântului Duh?

Poți să găsești răspunsul corect? Timpul este limitat

Acest puzzle cu bețe de chibrit este unul dintre cele mai dificile teste de inteligență, pentru că pune și restricții de timp. Aveți la dispoziție doar 15 secunde pentru a da un răspuns corect. Dacă sunteți pregătiți, începeți să analizați ecuația cu atenție și decideți care este bățul care trebuie mutat în altă poziție. Mult succes!

Rezolvare: 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Pentru a vă asigura că răspunsul pe care l-ați găsit este cel corect vă puteți verifica cu imaginile de mai jos. 

test iq, bete chibrit, teste logica

Acesta este bățul care trebuie mutat.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Pentru a ajunge la o variantă corectă a ecuației, acesta este bățul care trebuia mutat. Prin urmare, ecuația incorectă „3-4=1” ajunge la forma sa adevărată: „5-4=1”. Tu ai reușit să găsești răspunsul corect în timpul dat? 

test iq, bete chibrit, teste logica

Acesta este răspunsul corect. 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Horoscop 24 iunie 2024: Sentimentele tale sunt intense. Fii deschis și comunică-ți dorințele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si