Tochitură. Rețeta originală din Bucovina
Tochitură. Vă propunem să încercați o rețetă extrem de gustoasă din zona Bucovinei: tochitură bucovineană.
Tochitură bucovineană. Nu este un secret pentru nimeni faptul că mâncarea bucovineană are un gust aparte. Așadar, vă propunem să încercați o rețetă din zona Bucovinei: tochitură bucovineană.
Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Tochitură bucovineană. Carnea se taie cubulețe și se prăjește într-un ceaun, împreună cu costița.
Se adaugă puțină apă apoi, să nu se ardă, și se fierbe amestecul de carne la foc mic, până intră furculița în carne. Așa vă veți da seama că este totul bine preparat.
Tochitură bucovineană. După ce s-a fiert, se adaugă vinul, usturoiul, cârnăciorii tăiați fin (prăjiți și ei). Separat, se pregătește mămăliga.
Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Când totul este gata, se servește tochitura pe farfurie, alături de mămăliga, peste care se pune brânza și oul prăjit.