Cu siguranță există foarte multe locuri în care puteți merge, însă noi v-am pregătit cinci destinații de top, care sunt vizitate mereu de oameni!

Insulele Maldive

Insulele Maldive reprezintă întotdeauna o vacanța de lux pentru luna de miere. De asemenea, este foarte indicată și pentru un citybreak. Este un paradis tropical în care trebuie să ajungi cel puțin o dată în viață, așadar este momentul să te răsfeți în mijlocul Oceanului Indian.

Hamburg, Germania

Hamburg, cel mai mare oraș din Germania după capitala Berlinului, se află în capul lungului estuar în formă de pâlnie al râului Elba. Aici pot fi vizitate Muzeul Condimentelor. Atunci când plouă, poți merge spre Speicherstadt, cel mai mare cartier de depozitare din întreaga lume. Acolo sunt clădiri amplasate pe fundații construite din lemn. Este un loc recunoscut pentru lungile sale rânduri de clădiri din cărămidă roșie, unde vei găsi și Gewürzmuseum, Muzeul Condimentelor. 

Citeste si: VIDEO| Românii aleg să plece tot mai des în citybreak-uri

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Piața de Pește.

Piața de Pește din Hamburg este o piață tradițională.  Acolo se găsesc toate tipurile de fructe de mare pe care ți dorești, multe soiuri de pește, flori, haine. Piața se deschide devreme, de la ora 5 dimineața. 

Schanzenviertel. Seara, locul preferat al localnicilor și turiștilor este cartierul Schanzenviertel. Strada centrală, Schulterblatt, este locul unde găsești baruri, cluburi și arhitectură modernă.

Cluj-Napoca, România

Piața Unirii din Cluj-Napoca este un loc pe care poți să îl vizitezi prima dată. De asemenea, Biserica Sfântul Mihai și  Castelul Banffy sunt la fel de interesante pentru citybreak. Pentru a te relaxa, poți vizita Grădina Botanică, iar în Parcul Central lasă-te purtat de istorie printre gospodăriile țărănești din Muzeul Etnografic al Transilvaniei. 

Valencia, Spania

Cei care au identificat teritorul Valencia au fost romanii. Valencia este în prezent o metropolă cu o energie fermecătoare, atmosfera generală este una de bunăstare. În Valencia puteți vizita Lonja de la Seda, Catedrala din Valencia și Festivalul Las Fallas.

Zagreb, Croația

Orasul de Sus sau Gornji Grad este cea mai veche zonă din Zagreb. Orașul este format prin fuziunea, în secolul al XVII-lea, a două orașe: Gradec și Kaptol. Orașul de Jos sau Donji Grad a fost construit în secolul al XIX-lea. Monumentele sunt construite în stilul romantic. Al treilea oraș din Zagreb, Orașul Nou, a fost construit după 1945. Aceasta este cea mai urbanizată zonă a capitalei croate.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO- Ministerul Turismului caută influenceri care să promoveze citybreak-uri în România

Zagreb are porți fortificate, ziduri și turnuri. Capitala croată se caracterizează prin clădiri religioase. Multe dintre ele s-au format în Evul Mediu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si